Mærker

Profine hundefoder er et super premium- og lowgrain hundefoder, hvor andelen af korn er under fem procent. En særlig kombination af kylling og grøntsager sikrer en sund fordøjelse og forebygger foderintolerance. Profine Hundefoder findes i flere varianter, hvor kylling er udskiftet med henholdsvis lammekød, laks eller kalkun, som er særlig tiltænkt overvægtige, allergiske og ældre hunde. Profine hundefoder findes i 3 og 15 kg’s sække. Og i 2 og 10kg’s sække til de mindre hunde.

Profine Hundefoder

Sam’s Field hundefoder er et Super Premium komplet Low Grain kvalitetshundefoder med højt indhold af kød og grøntsager.

Sam’s Field hundefoder indeholder op til 60-70% kød, frugt og grøntsager som alle bidrager til optimal fordøjelse, og nedsætter risikoen for forderintolerance.

Sam’s Field hundefoder findes i flere varianter som respekterer hundens naturlige ernæringsbehov afhængig af hundens alder, race, størrelse og aktivitetsniveau.

Sam’s Field hundefoder er særdeles smagfuld  - simpelthen kvalitet til din hund!

Sam's Field Hundefoder

Kragborg Råfoder er Dansk produceret BARF foder til hunde. Alle råvarer i Kragborg Råfoder er danske, og der anvendes kun dansk kød fra danske slagterier.

Kragborg Råfoder

Siccaro WetDog er et absorberende hundedækken i en rigtig god kvalitet.

Siccaro Wetdog tørredækken er designet i Danmark og fremstillet af naturlige materialer. Siccaro WetDog hundedækken absorberer fugten fra hundens pels og hjælper dig med at holde din hund tør og varm på kort tid. Siccaro WetDog hundeækken er ideel at bruge efter en tur på stranden, i hundesvømmehallen eller efter leg i sneen. Siccaro WetDog hundedækken findes i flere størrelser, så det er nemt at finde det hundedækken der passer til netop din hund.

Siccaro Wetdog

Kvalitet er kendetegnet for Mystique Dummyer og udstyr til hundetræning.

Mystique

acme-hundefloejte1481702176.4709

En ACME hundefløjte er den mest populære og brugte hundefløjte. Den findes i et vælg af farver og er meget slidstærk. ACME hundefløjte er nem at have med, og skulle man miste den, bestiller man bare en ny i samme tone. Og husk – de er billige, så man kan snildt have flere liggende i forskellige farver!

ACME Hundefløjte

Vetbed hundetæppe til hunde er et super multi hundetæppe som kan bruges til mange formål – i bilen, i hundekurven, i hundeburet eller i hvalpekassen. Vetbed hundetæppe er et tykt hundetæppe med lange hår som holder på varmen og det har en skridsikker underside i form af et gummiunderlag som gør at hundetæppet ikke skrider i hundekurven, hundeburet eller hvalpekassen.

Vetbed til hunde er et varmende hundetæppe som er fugtabsorberende og smudsafvisende så hunden eller hvalpen altid ligger rent og tør. Vetbed hundetæppe er særdeles velegnet til allergihunde, som ikke kan tåle husstøvmider, da det kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen.

Vetbed

Anibio er Tysk kvalitets naturprodukter, der hele tiden kontrolleres og testes. Hele Anibio serien er fri for tilsætningsstoffer, kemikalier, konserverings- og giftstoffer samt alkohol. Og så er de løbende kvalitets- energi- og dermatologisk testet.

Anibio er ligeledes fri for gluten samt farvestoffer.
Anibio